Een collega van papa werkt voor de Middeleeuwen. En omdat ik helemaal gek van geschiedenis ben, zeker van de Middeleeuwen, was de tip om langs te komen in Den Haag een heel goede.

Op school zijn we vanuit het jaar nul naar de Batavieren gegaan en zo van de ridders naar de ijzertijd, etc. etc.

Dan kom je vanzelf langs de tijd van het Muiderslot, toen Floris V als klein jongetje Graaf werd en vanaf zijn 12de al over Holland en Zeeland regeerde.

Vandaag dus gewoon de eer om Floris V zelf te ontmoeten! We waren net op tijd, na mijn Ninjutsu snel douchen, eten en in de auto. Precies op tijd om het verhaal, de muziek en Floris V te zien. Geweldig!

Daarna gaan we lekker met z’n allen lunchen. Papa is sterk genoeg om mee te gaan, hét moment om te genieten van het leven en elkaar. Heerlijk!

Na het lunchen gaan we nog even naar de Praxis om een tuinkast uit te zoeken.

We willen graag een buurtkast neerzetten om anderen te helpen met de belangrijkste dagelijkse spullen.

Mocht de mensen die het nodig hebben uit onze buurt willen helpen, steun dan via deze QR-code. 100% van de donaties voor Buurtkast Rokkeveen Oost komen terug in de kast.
Dinsdag wordt de kast geleverd en moeten we hem in elkaar zetten en nog even behandelen. Werk aan de winkel dus… Maar de rekening is al open! Deze buurtkast “Buurtkast Rokkeveen Oost” is ook te vinden op Insta!