Normaal maken papa’s en mama’s foto’s van hun kinderen als ze voor het eerst naar de middelbare gaan…

Bij mij doen ze het vandaag al, want ik vond het wel leuk om nu al zelf naar school te fietsen.
Bijzonder? Nah… beetje. Ik ben langzaam een held aan het worden en weet pas net de weg. Het is best een stuk van Zoetermeer naar Pijnacker. De afgelopen weekenden met papa een paar keer de weg uitgezocht. Vandaag is het dus officieel mijn eerste zelfstandige fietsdag. In september zet iedereen het op facebook (oude mensen :)) maar nu dus op mijn eigen blog mijn eerste 6 km naar school.

Mag ik ook meteen zelf kijken of ik mijn fiets uit het nieuwe fietshuisje kan halen. Wel handig dit, hoef ik niet elke keer door de achterdeur naar buiten en mijn fiets in de schuur plaatsen onder de overkapping. En natuurlijk lukt dit prima zo.

Daar gaan we!

Als je goed gekeken hebt, zie je dat ik één oordopje in heb. Er is een nieuwe weg die we nu 2x hebben gefietst, waarvan nog niet een keer foutloos. Wel fijn om door papa en mama gevolgd te kunnen worden om te zien of ik wel goed ga.
Spoiler alert, het gaat natuurlijk goed!

Thuis zien ze precies waar ik ben.

En zo wordt ook keurig getimed (op mijn verzoek) hoe lang ik er nu werkelijk over doe. Nou, het kan vast sneller, maar ik ben tevreden, binnen het half uur op school. Ruim op tijd dus!

Nog één week kan ik kiezen tussen fiets of auto, vanaf 3 april ga ik elke dag fietsen, want dan is er geen opvang meer… Als je iets doet, moet je het goed doen!