Iedereen heeft het druk, wij ook. In de weekenden doen we ook veel, niet altijd blog0baar. Maar vandaag gaan we toch echt even wat leuks doen, even met z’n vieren lol hebben en een balletje slaan.

In Zoetermeer is een Gamecity waar je van alles kan doen. We komen er vast nog eens om ook wat anders te doen, maar vandaag beginnen we met glow-golf, of voluit: glow in the dark mini-golf.

Het zijn 18 holes, de een makkelijk en de ander lijkt ondoenlijk, maar ze zijn allemaal leuk.

De eerste lijkt al de moeilijkste. Waar wij nog voorzichtig begonnen, moet je eigenlijk snoei hard meppen. Het is even inkomen, maar dan lukt het ook wel weer daarna.

Bij de tweede kan je zien wat je moet doen en komen we zo goed in, dat het qua aantal slagen ook goed gaat.

Maar net als je denkt dat je er lekker in zit, krijg je dit. Een enorme bak, met zo’n balletjesdoolhof, die je met je voeten moet bedienen. Hoe komen ze erop!
Niet veel slagen nodig, maar wel even een werkje om te doen, super leuk gedaan!

 

Mama neemt het ook serieus… Go mam!

En ja, het lukt haar ook, net als de anderen hoor.

En dan een heel rare… Hier moet je je balletje in een gat slaan, waarna de bal wordt opgezogen om boven je langs over een soort knikkerbaan weer naar beneden te gaan, leuk! De video is helaas mislukt, maar als je het wilt zien kan je natuurlijk altijd nog naar Gamecity in Zoetermeer gaan.

Beneden gaat het verder en wordt het glow-gedeelte meer serieus. Ziet er gaaf uit hoor!

wellicht is het op de foto’s niet heel goed te zien, maar door het licht ziet het er best stoer uit. Ook de ballen en de stokken lichten op, maar ook onderdelen van onze kleding.

Kijk, ik heb een gloeistik vast :)

Zo sta je mooi even onder de London bridge, tenminste zo lijkt het.

En dan moeten we de bal in een emmer zien te krijgen, maar niet alle emmers leiden tot het putje.

De meest rare dingen komen we tegen ,zo moet hier de bal zelfs in een wasmachine.

Dat is raar… een deur waar de bal doorheen moet, maar ook wij. Het lijkt wel een tijdsreis, maar het is ‘slechts’ een wc.

 

Binnen, achter de wc, kom je weer in een heel andere ruimte, meer een soort geheime gok-hal. We weten niet of ze blij zijn dat we dit online zetten, maar ja, moeten ze maar bordjes ophangen dat je niet mag fotograferen.

Wij nemen de gok en slaan onze ballen onder de tafel door en aan het einde in het gat bij de roulette.

Wat denk je? Alles kwijt, ballen weg… Het is afgelopen.

Maar natuurlijk is er (digitaal) bijgehouden wie er gewonnen heeft.

Zo beter te lezen?

Leuk om weer wat te ondernemen en jullie mee te nemen. Gaan we weer vaker doen, hopen dat de drukte wat minder wordt en wij niet altijd maar moeten (lees: mogen) logeren, spelen of weg zijn… Anders is er niemand om er een blog van te maken en natuurlijk om met z’n vieren weg te gaan.

Vanmiddag zijn we nog bij de boks-school in Zoetermeer geweest omdat ik (Chloé) mogelijk op boksen wil. Zaterdag nog met papa naar school gefietst omdat ik de nieuwe weg (er is een nieuw fietspad) naar mijn huidige school alleen wil kunnen fietsen, want uiterlijk over twee weken ga ik elke dag naar school met de fiets, alleen… Gewoon omdat ik dat wil, hoef ik mooi niet meer naar de BSO en kan ik vast oefenen om te fietsen, want vanaf september ga ik naar mijn nieuwe school (29 maart weet ik def. welke) met de fiets… ik word dan brugger.
Kan niet wachten hoor, Casa is echt leuk, maar ik ben klaar voor de volgende stap.