Yes, eindelijk. Eerder heb ik al eens aan Siu gevraagd of ik in zijn Tesla mocht rijden, maar toen kon het niet. De volgende keer zei hij… Nou, dat heb ik onthouden.

Vandaag gingen we met mama’s TMA-klasgenootjes uit eten. Naast leuk spelen en lekker eten, ook dé kans om te zorgen dat de belofte wordt ingelost… Vandaag mag ik dus in de Tesla van Siu rijden!

En dat mag je letterlijk nemen hoor!

Wat is ie mooie he?

Bij het restaurant voor deur even voelen en kijken. Daarna een rijbelevenis en zelfs… jaja, eigenlijk moet ik dit niet vertellen, zelf gereden (op schoot hoor). Maar daar zijn natuurlijk geen video’s van, want tijdens het rijden mag je natuurlijk je telefoon niet vasthouden. En bovendien had ik mijn telefoon niet bij mij.

En daarna op het parkeerterrein nog even mogen gamen. Er zit een spel ingebouwd op die enorme iPad die ingebouwd is, waarmee je moet sturen met het echte stuur, cool!

Thuis nog even verder gamen, het kan zelfs met twee personen! Te leuk, en ik ben niet de enige… Ik ben gek op mooie auto’s!