Skaten met (inline)skates is leuk, maar met een skateboard is het eigenlijk veel stoerder. Jammer dat ik geen skateboard heb. Drie maal raden wat papa en ik vandaag hebben gedaan?

Precies, lekker met m’n nieuwe skateboard een tompuce eten, bij de HEMA.

Maar daarna heus wel even aan de hand van papa in de stad oefenen. Het is eigenlijk helemaal niet zo moeilijk!

Bij de auto, in de stad, probeer ik voor het eerst uit of ik het ook alleen kan.

 

Beginnersgeluk of talent?

Tome to go! Maar paap moet eerst weer even zijn handtekening zetten op kantoor, kan ik mooi even werken en natuurlijk op de gang met mijn skateboard gaan.

Nadat ik 3x helemaal ingemaakt ben met tafeltennis geef ik het op en gaan we lekker naar huis.
Haha, nee natuurlijk niet! Ik heb net leren skaten, dus gaan we naar het skatepark.
Dé ultime plek om aan andere jongens te vragen of ze mij het kunnen leren. Ik wil gelijk van de (lage) baan af, mag dat?

Nah, ok dat nog niet, maar zal ik eens kijken of ik het een klein uurtje na mijn eerste keer zonder te tussendoor nog te oefenen nog kan?

 

Mmmm appeltje eitje! Knappe jongen die mij nog wat kan leren. Ieman?
Oh, daar is er een. Wil jij mij leren skaten?

Ok, ik snap het… Nu ik!

 

Na een uur of 2,5 gaan we naar huis. Een echte mannendag sluiten we natuurlijk af met een bbq. Maar eerst kijken we of ik een multitalent ben of dat ik alleen kei goed in skaten ben.

Mmmm dat viel tegen. Gelukkig hoef ik mij niet meer te bewijzen, ik heb m’n skateboard al onder controle en al vaak genoeg op een trampoline laten zien wat ik kan (zoek maar in de blogs). Tijd om lekker te eten.

Papa… best leuk hoor dit, maar zullen we nog een rondje skaten?

Woehoe!

Probeer mij maar eens bij te houden!

 

En een stuk van huis vandaan is een busbaan met een rustig fietspad waar ook een heuvel is. Leuk voor papa en zeker leuk voor mij.

 

Nog één keer en dan gaan we naar huis hoor. Tijd om deze super dag af te sluiten met een dikke knuffel en de oogjes dicht.