Oma had een goed idee. Kom, laten we gaan skien zegt ze. Al blijft ze zelf in de aprés-ski hangen. Maar het was wel super leuk, ze kon lekker met mama kijken. Wat een leuk cadeau van oma weer, kijk ons genieten!

Best wel spannend ook hoor, het is de eerste keer.

Bepakt en bezakt en met een dikke jas en handschoenen, want het is koud binnen.

En we zijn niet alleen, oma heeft alle kleinkinderen meegenomen.

Voor ons voor het eerst, dus wij krijgen een docent die ons het leert. Best wel handig, want het is best moeilijk, maar vooral heel leuk! Dat willen we nog wel eens doen hoor!

Even een afzakkertje en nagenieten. Maar we hebben voor jullie nog een hele reeks video’s. Mama en oma hebben hard gewerkt om vast te leggen hoe leuk het was. Geniet naar believen.

Ook wel spannend. Nichtjes Aelinn en Imaer en neefje Kiaran gingen dus ook mee. Die hadden al eens een les gehad en mochten dus zelf skien. Mooie les voor ons wat overmoedig is, want Kiaran ging iets te hoog en schrok daar zo van, dat oma zonder jas de piste op moest en aan iemand moest vragen hem op te halen.
Gelukkig kwam alles goed, met oma zijn we in goede handen.
Wij hebben ons veilig vermaakt met een leraar die ons leerde lopen en remmen en kleine stukjes heeft laten skien. Erg gaaf, volgende keer willen we ook meer zelf doen, wanneer gaan we weer oma?