Zo mag niets, en zo lig ik regelmatig weer in het water voor een (club)wedstrijd. Eigenlijk niet super leuk, omdat het zo spannend is, maar toch ook weer wel. Zeker omdat ik het samen met mijn vriendinnen doe.

Ik zal niet zeggen dat het saai moet zijn voor jullie, maar jullie weten wast wel hoe het spelletje werkt.
Even kijken wie er moet, en dan op uw plaatsen…. fuuuut!

En zo ging het deze wedstrijd ook.

En na de vrije slag nog even mijn favoriete slag, de schoolslag.

Go Chloé, go Chloé, of zoals mijn broertje het doet: HUP ZUS!

En dan de uitslagen. Een beetje teleurstellend, want bij de 50 meter schoolslag waren er maar twee deelnemers, zilver of goud is dan makkelijk in the pocket. Moet je natuurlijk niet gedist worden…

Het gebeurt mij nooit, maar nu dus precies wel… Bij de duik schiet mijn bril van mijn hoofd. Daarom moet ik bij de eerste slag mijn bril goed doen, en dat betekent automatisch diskwalificatie. Jammer, want ik lag zeker op de tweede plaats.
Teleurstellend, maar niet onoverkoombaar. Volgende keer beter. Het gaat om de lol, en de volgende keer kan ik nu zeker sneller zijn bij de 50m schoolslag :o)