Ja, dikke neus, we blijven niet bezig. Het is zowat Kerstvakantie en we hoeven niet te werken van papa, mama en onze juffen. Het is wel goed met je thuiswerk, doe het lekker zelf!

Als echt Montessoriaan verklaren wij bakken tot schoolwerk (wat het overigens ook is!) en gaan lekker aan de slag met een taart.

En als je het dan echt niet kan laten, dan kan je altijd nog op ontdekking gaan naar welk dier er verstopt zit achter de getallen, leuk!

 

En het is en blijft leuk om aan papa en mama te laten zie hoe goed ik al kan lezen. Mag ik het alsjeblieft nog één keer voordoen?

Ja, van mij weten jullie het wel, ik ga lekker met m’n vriendinnen gamen en mijn Engels verder bijwerken, ok?

En verder. Bekijk het lekker met je COVID-19, het is bijna 2021. Lockdown is het nieuwe vakantie en inplaats van klimaatontkenning ontkennen wij COVID voor onder de 13, waarom hoeven wij anders geen mondkapjes op?

Wij vieren gewoon 2 weken Kerstvakantie thuis (en bij oma) zijn we niemand tot last, hoeven we helemaal niets en geven we corona de tijd om stilletjes ons huisje voorbij te rijden. Wij vermaken ons wel.

En als je ons wilt zien of spreken, zoom, teams, meet, bel, app of mail ons gerust! Ben je onder de 13 mag je ook op bezoek komen en anders zien we je volgend jaar weer!