Wij weten het ook niet meer… Waar kunnen we nu nog naar toe? Het is snert-weer, maar we hebben geen zin om dat te eten. Een museum zit er niet in en shoppen hebben we gister al gedaan…

Jaja, gister gewoon een bankstel gehaald. Tenminste besteld, want hij komt pas over twee maanden of zo… Sjonge jonge, dat die dingen zo moeilijk zijn om te maken, dat wisten wij niet hoor!
Dus shoppen zit er even niet meer in. Wat kunnen we dan nog doen? Thuis hangen? Mooi niet!

Ja, we weten wat, we gaan weer naar de spelletjeshal, altijd leuk. Vorige keer hebben we ons mega vermaakt, dat lukt vast weer. En op een druilerige zondag is er niet veel anders te doen. Let’s go!

Eerst maar eens wat ballen rollen. Lastig, maar niet moeilijk en wel leuk. En, niet onbelangrijk, er zijn punten mee te behalen!

Maar het leukst is toch echt schieten of racen… Eerst maar eens wat monsters doodschieten. Iemand moet de wereld redden… Dan doe ik het maar.

Zus probeert ondertussen te zorgen voor genoeg pecunia. Al die kogels kosten wat hoor. Ze is er best goed in!

 

En dat geld transporteer ik dan weer met mijn super snelle motor naar de volgende games…

Een spel wat we goed kunnen, stiekem thuis oefenen, is beer-pong. Wij doen het nog wel zonder beer, maar pong gaat het zeker!

Het is een zachtaardig en leuks spel, maar het zet je wel aan om af en toe ook even een clown kei hard voor z’n kop te willen smijten. En gelukkig hebben ze hier ook een clown-gooi-apparaat. Hier pak aan!

Heel vroeger, toen zelfs papa en mama jong waren, hadden ze nog niet zo veel computer games en waren ze nog niet zo ver als nu met alle mogelijkheden. Een klassieker in de games, naast Pacman zo vertelde papa, is Space invaders. En het is nog leuk ook! Sterker nog… mama vond het ook spannend.

Concentratie alom, het is eigenlijk bloed serieus!

Zus is niet zo van het schieten of racen, laat die maar lekker met ballen gooien en geld schuiven.

Nou, dat vinden mama en ik ook leuk, we doen gewoon mee!

Het alles moeilijkste bij de gamehal is het kiezen van je cadeau na het versnipperen van alle papieren punten die we hebben gewonnen.

Het duurt even, maar dan heb je ook wat. Een hele hoop lol, even lekker alle stress die we niet hebben vergeten, heerlijk!
Oh ja, en een leuk cadeautje waar we dan ook weer blij mee zijn. Een blijvende herinnering en een herinnering die we ook graag blijvend houden. Voor de zekerheid toch maar een blog van gemaakt zodat we het echt nooit meer vergeten!
Weer en top-dag en mooi weekend, past goed bij ons mooie en leuke leven. Never a dull moment…

Dacht je dat we klaar waren? Mooi niet. Want zelfs bij het noodles eten kan je plezier hebben. Niet alleen lekker, maar ook grappig. Wat gebeurt er als je allebei aan de andere kant van een sliert noodles begint… wie wint er dan?


En dat kan ook automatisch…

 

Dikke kus van/voor zus. Heerlijk om samen met jou te zijn!