Vandaag maar een halve dag, of eigenlijk een kwart dag. Sylvain gaat naar school en valt vandaag dus niet onder de thuiswerk-blog. Chloé maakt er een halve dag van. Even knallen en dan rust, moet ook kunnen.

Het gaat voor een groot deel digitaal, maar er wordt gewoon gewerkt hoor!

Maar ook papier gaat mij goed af hoor.

 

Niet alleen schrijven, maar ook er van lezen. Maar dat doe ik dan op een rustig plekje.

Ondertussen is school afgelopen en mag ik vandaag bij mijn grote vriend spelen. Daar doen we van alles, van poppenkast tot fietsen en natuurlijk lekker spelen met al het speelgoed dat er is. Ik mag blijven tot en met het eten, gezellig!

Verder is het hier thuis lekker fietsen met papa, want mama is bij haar zus. En daar na het fietsen gewoon even lekker schermpje staren.

Vanmorgen had ik een opdracht waarbij ik gel-pennen nodig had. Die hadden we niet meer. Maar mama onthoudt werkelijk alles en komt dus thuis met een set gel-pennen. Joepie, kan ik verder met school.

Na het eten komt Sylvain thuis. Hij wil nog wel zijn superman-pak aan, dat staat hem trouwens erg goed. Gister nog deze foto gemaakt…

 

Maar hij is inmiddels te moe om nog te vliegen. Het lijkt wel alsof hij Kryptoniet heeft gegeten haha.

Terwijl hij lekker gaat douchen en naar bed met behulp van mama, genieten wij nog even na met een leuke aflevering van Hardcore Pawn op tv. Morgen lekker zwemmen en genieten van de start van een lang weekend.