Heel lang geleden… echt al heel lang gelden inmiddels heb ik afgezwommen. Weten jullie het nog? Kijk hier nog maar even.

En dan weet je ook gelijk waarom er nu toch nog een blog van komt. Beloofd is beloofd.
Voor hen die de oude blog niet opnieuw hebben gelezen: ik ging voor mijn bronzen diploma, maar deed het zó goed dat ik direct ook mijn zilveren diploma haalde. Alleen hadden ze daar niet op gerekend, waardoor ik hem wel haalde maar niet ontving.

Keer op keer vergaten ze hem voor mij, en vele weken daarna wilde, vergat of durfde ik het niet meer te vragen.
Vandaag trok ik mijn stoute blote voeten aan en vroeg er om. En, wat denk je… Ik kreeg hem gewoon. Hij lag inmiddels keurig in het onderste laatje.

Later dan behaald, maar niet minder trots, presenteer ik graag mijn zilveren diploma: