We zwemmen elke week, sterker nog vier lessen per week. Niet heel eerlijk verdeeld dan.

Chloé 3 en Sylvain 1. Eén les delen wij, die van zaterdag ochtend. Zo kunnen we in één blog laten zien wat we allemaal doen.
Het lijkt mogelijk wel een gewone les, maar er is toch iets bijzonders.

Niet eens dat we van de duikplank af durven, dat doen we al jaren. Zelfs de hoge duikplank is niet het probleem… Nee, deze keer is het voor het eerst dat ik (Sylvain) helemaal zonder plankje of blokjes in mijn handen zwem en de volledige arm- en beenslag mag maken.
Dat is moeilijk tijdens de les, maar als je het eenmaal door hebt, doe je het bijna vanzelf als je van de duikplank gaat. Kijk maar:

 

Goed he?
Zus gaat al in een duik van de duikplank. Deze keer bijna recht naar beneden, maar goed dat ze haar benen niet strekt, anders had ze vast de bodem gekopt.

 

Hier zie je hoe de uitleg gaat, ik pak het natuurlijk gelijk op.

Ondertussen in de baan ernaast gaat zus het water in als een haai..

Je zou er bij moeten zijn, het gaat hard hoor!

Tikkie… Hierna weer iets van mij laten zien hoor!

Hier ben ik nog bezig met blokjes om mijn armslag te oefenen.

Papa kan niet te dichtbij komen, want dan stoort hij de les. Gelukkig mogen we aan het einde van de les een aantal keer van de duikplank. Deze keer ga ik ook proberen te duiken. Maar wat denk je? Papa filmt niet, maar maakt foto’s, ben ik mooi klaar mee.

Ach… als je snel kijkt zie je mij gaan toch? Altijd beter dan de foto van zus, want dat is er maar één.
Je zou zeggen na zo veel blogs dat hij het wel door heeft, maar papa is niet altijd even scherp.

Nu nog even douchen en dan gaan we weer een leuke zaterdag tegemoet, zoals altijd natuurlijk.