Het is zondag, mooi weer en we hebben een afspraak voor een house-warming in Pijnacker…

Net zo makkelijk als 1 + 1, wij willen op de fiets.
De twijfel bij onze ouders slaat aan. Maar ze komen niet ver met argumenten. Het regent niet, het is zelfs erg lekker weer.
Geen van de banden van de fietsen zijn lek. En zelfs de smoes dat Sylvain’s fiets zo klein is gaat niet op, want hij met meer dan 1 meter en 5 jaar ervaring kan hij best zelf fietsen. Sterker nog, hij wil niet meer achter op, van hem mag het fietsstoeltje weg!

Er is dus geen ontkomen meer aan als Sylvain duidelijk maakt dat hij echt het hele stuk naar Pijnacker zelf wil fietsen.
Papa en mama zoeken een veiligere route uit, zodat we weinig verkeer tegen komen, het is maar 300 meter verder. Dat lukt wel hoor.

Dit is de planning:

En zo geschiedde…

Heerlijk in het zonnetje op het fietspad. De dames voorop, en de mannen er achteraan.

Respect, applaus en een korte pauze voor de kleine man, want met wielen van 12,5″ wordt Pijnacker foutloos gehaald.

Het is met fietstochten van 25 km op haar oude kleinre fietsje zonder versnellingen niet meer een super prestatie, maar ook zus is fietsend van de partij.

Mana ziet gelijk kans van de pauze een deugd te maken en slaat aan het shoppen. Verse groentes liggen hier voor het oprapen, lekker!

Maar dat is voor later, want we moeten nog een stuk verder Pijnacker centrum in.
Als we eenmaal aankomen, laat Sylvain nog even zien dat hij nog lang niet moe is.

Verder is het lekker spelen en snoepen. We komen hier vaker dus de ‘huis verwarming’, zoals Sylvain het steevast blijft noemen, gaat snel over in een gewone playdate. Als je het huis helemaal wilt zien, moet je zelf maar gaan, deze blog gaat om ons, niet om het huis, als is het zeker wel de moeite waard, want het is een heel mooi huis!

Op de terugweg horen we dat we de verloren calorieën mogen aanvullen bij Mc Donalds, altijd leuk en lekker!
Kijk ze nou zitten, papa en mama… samen op de foto, dat komt niet zo vaak voor.
Wellicht binnenkort op vakantie als we in Spanje zijn dat we wat foto’s kunnen maken, want zij horen tenslotte ook bij ons leven.

Maar, hoe lief ze ook zijn, het gaat om ons ;o)