Ok, het is wat afgezaagd…. maar als we niet gaan weten wij natuurlijk niet wat er nou zo leuk is aan naar het strand gaan…

Haha, tuurlijk zijn we al eens geweest, maar om van elke dag een feestje te maken, moet je toch elke dag wat anders doen. Dit jaar nog niet zo veel strand gezien (van Nederland) en we hebben wel zin in een dagje kastelen bouwen en stoeien met de zee.
Om het dan ook maar echt anders te maken, gaan we eens naar Zandvoort, eens wat anders.

Een goede dag om te huppelen…

Beetje te klooien in het zand…

En natuurlijk de golven trotseren.
Ieder op z’n eigen manier natuurlijk.

Kijken of we wat dieper durven.

 

Mmmm dat kan vast beter… Shirt uit en nog eens proberen.

 

Ik zei nog tegen zus dat het koud was, maar ze wilde het zelf voelen…

Wow, het is echt koud!

 

 

En ja, we zijn nog een stuk dieper gegaan… Chloé zelfs helemaal onder, maar daar was papa bij in zijn zwembroek en dus zijn er geen foto’s van. Maar mocht je het niet geloven, vraag papa maar, die was er bij.
Papa en Chloé hebben nog een lekkere strandwandeling gemaakt en bij de voeten van mama hebben we nog een mooi bouwwerk gemaakt met een slotgracht en zo…. alleen was die droog. Verder op hebben we er nog een gemaakt, maar die was weer te nat… Bouwen met zand, het is niet een heel veilige optie!

Als onze voetjes eenmaal schoongeborsteld zijn gaan we boven nog even zitten. Hier weet papa de meest charmante foto’s van het jaar van ons te maken. Lekker dan!

Maar kwaad straft zichzelf, eenmaal thuis gaan papa en Chloé koken (en dat is bijzonder, want papa staat in de keuken) en Sylvain met mama douchen. Maar als je denkt dat dat de straf van papa is heb je het mis… Hij is (zoals altijd) de enige die verbrand is haha!

Weer een leuke dag in ieder geval…