Vorig jaar konden we helaas niet, maar dit jaar ga ik toch echt!
Sylvain had geen zin om 2,5 km te lopen vier of vijf dagen, maar ik heb zin om de 10km te doen. Als ik kan 2 km zwemmen en 25 km kan fietsen, moet ik ook 4 x 5 km kunnen lopen toch?

De komende vier of vijf dagen ga ik afwisselend met papa en mama wandelen in Pijnacker.
Het zijn vijf dagen, maar je hoeft er maar vier te lopen. Zo kan je je eigen sport ook gewoon door laten gaan, of een keer skippen als je geen zin hebt. Net als op school, heel logisch eigenlijk. Maar… ik denk dat ik 5 dagen ga lopen, we gaan het zien.

Het is de eerste keer, en dan moet er eigenlijk wel een blog komen toch? Hier dan ook een kort verslag van dag 1.

En hier begint het dan, op Het Baken in Pijnacker.
“Papa, waarom moet ik altijd een foto maken bij zo iets”. “Nou, voor later, en natuurlijk voor een mooie opening van je blog schat”.

De avondvierdaagse loop je niet alleen. Niet alleen papa loopt mee, even als veel andere papa’s en mama’s, maar ook mijn BFF natuurlijk.

Met trots wisselen we de Casa-vlag af.

Ik geniet even van mijn momentje hoor.

Maar dan gaat ie door naar de volgende en kan ik gelukkig weer rustig met Isabel lopen.

Als je om  je heen kijkt, zie je gekke dingen. Kijk, daar staan twee Alpaca Lama’s, die hadden we niet verwacht hier.

We zijn er bijna. Lief als ik ben, draag ik even de tas van Isabel, want naast warm begint het ook wat zwaar te worden.
Mij gaat het goed genoeg af om even te helpen, zo doe je dat met vrienden.

Helaas was papa net te laat met het aanzetten van de app, die hij vanmiddag had gedownload. Maar het grootste deel van de route is te vinden, even als onze gemiddelde snelheid. Totale looptijd was iets van 1:21.
Nu we warm zijn gedraaid, gaat het morgen vast sneller. Het is dan minder warm, zullen een paraplu mee moeten nemen en zorgen voor (wederom) voldoende energie uit de rugzak. En… met mama, ik heb er zin in!