Mmmmm heb je weer zo’n rare titel, wie verzint deze toch steeds? Ik leg wel weer uit wat er mee bedoeld wordt, lees maar mee.

Vandaag een drukke dag. Eerst vroeg op om te gaan zwemmen. Zowel zus als ik hebben zwemles.
Waar zus in elke seconde een baantje lijkt te doen, geniet ik meer van mijn les. Het enige nadeel van rustig aan doen is dat het water zo koud wordt.
Als de rest gaat spelen ga ik voor een warme douche.

Nadat zus mij vergezelt onder de douche, beginnen papa en mama al het tempo op te voeren. Zus heeft een verjaardagsfeest van de zus van een vriendin van mij; ok eerlijk is eerlijk het is ook een vriendin van haar.
Om vijf minuten voor tien komen we thuis, net op tijd, want zus wordt op 10 uur opgehaald.

Als zus weg is ga ik lekker spelen en is er even rust in huis.
Maar tegen 13:30 gaan we ons al weer klaar maken om haar op te halen en… natuurlijk ook even mij te laten spelen.
Ze zitten bij Geertje, de kinderboerderij waar ze altijd van die lieve lammetjes hebben. Altijd leuk om daar te spelen in de strobalen.

Maar ja, het is natuurlijk winter, dus die lammetjes zullen er wel niet zijn.

Wat? Wel? Agut, dat is toch veel te koud?
Is er dan wel eten voor ze?
Euh? Mag ik dat geven? Woehoe, dat is echt leuk!

Het zijn wel wat ondankbare lammetjes hoor, ze willen niet echt meer drinken.
Wellicht komt het omdat zus met haar feestje alle lammetjes al eten gegeven heeft en elk lammetje dat nog wat wil kan kiezen uit 10 mensen met flesjes. Ach, ze hebben het goed, dat is het belangrijkste.

Nu snappen jullie geitenmelk… maar wat heeft dat te maken met voorlezen?

Nou, eigenlijk ook niet zo raar. Er is alleen geen correlatie noch een causaal verband, maar ik heb het wel allebei gedaan vandaag. Mmmm dus omdat het vandaag is zou het wel een correlatie met elkaar hebben… Dus toch!

Never mind, laten we terug gaan naar een leuk boek, veel leuker dan statistiek, ik neem je mee in het verhaal van de jonge man die taart ging bakken. Goed opletten hè!