Het zat er in. Wie ‘A’ zwemt moet ook ‘C’ zwemmen toch?
Na gister mijn eerste snorkel gehaald te hebben, is het vandaag tijd voor ‘C’.

Zo veel moeite zijn in al die jaren gestopt, dan mag het een blog van formaat zijn ook…
Laten we dan beginnen met hoe ik er bij zit. Beetje gespannen, maar ik heb er wel zin in!

En dan mijn trouwe fans, mama, broertje lief en natuurlijk oma. En last but not least achter de camera (as always), papa.

Heb jij wel eens afgezwommen waarbij je voor je het water aanraakt je diploma al hebt?
Ik wel.

Sterker nog, wij wel!

Dat had je kunnen weten, als je de blog van gister hebt gelezen dan weet je dat mijn vriendin Elize en ik gister tijdens de tweede les van 16 december hebben afgezwommen voor ons snorkel-diploma. Mark gaf ons deze voor het afzwemmen, is die mooi binnen.

Oh, weet je niet meer wie Mark is? Dan help ik je even.
Mark, zie hier onder, is een van de twee eigenaren van Zero2Hero, mijn zwemmeester en de man van het diploma-zwemmen.

Genoeg qua intro, laten we beginnen.
Achteraan bij startblok 4 staan de B-zwemmers (been there, done that, zie blog) en bij startblok 3 de C-zwemmers. Onbewust zijn we van groot naar klein gaan staan, ik sta daarom bijna achteraan. De rode jas, dat ben ik. De B-tjes staan te zwaaien…

Oh, wacht als je mij wil zien, zet ik wel even een pasje op zij… Alles voor mijn trouwe blog-fans.

Ik ben natuurlijk beter te zien als ik aan de beurt ben, om met een potloot-sprong het water in te gaan, af te zetten tegen de kant en enkele meters onder water te zwemmen, gevolgd door een mooie schoolslag.
Ready?

GO!

Heen aan de ene kant, terug aan de andere kant, dan kunnen papa en mama ook mooie filmpjes maken.

 

Nu een moeilijke vraag voor jullie… wat komt er na de schoolslag?
Precies, de rugslag.

 

Terwijl de B-zwemmers nog heen en weer gaan, mogen wij onszelf redden met een voorwerp dat we in het water tegen komen. Zo verdrinken we niet als we te vermoeid zijn om de kant op te gaan. Toevallig vond ik een bal, dat kan zomaar mijn leven redden.

Want rondhangen in het water is le