Wow… We typen al weer de duizendste blog, een bijzonder moment.

We hebben lang nagedacht welke inhoud er thuis hoort op een 1.000e blog en zijn in goed overleg tot de conclusie gekomen dat een overzicht van top-momenten het leukst is.
Tijdens het feesten en teruglezen in de vele teksten en foto’s die te vinden zijn hebben wij onze eigen favorieten aan mogen geven en heeft papa opgezocht wat jullie het leukst vonden. Toch ook een beetje een blog over jullie.

Opvallend is dat jullie van het leedvermaak zijn.


Zo staat de meest bekeken video eenzaam bovenaan de lijst van best bekeken video’s (19.072 views) en daarin wordt ik (Sylvain) lekgeprikt in het ziekenhuis. Nou, van mijn fans moet ik het hebben zeg! Zie ‘Au! Een aderlating-APK‘ waar het filmpje in verwerkt is.

En het is geen toeval, want 2 blogs uit de top 5 meest bekeken blogs gaan ook over pijn en ziek. De top 5 meest bekeken blogs:

Overigens is sinds de vernieuwing op de site ‘Ok nog een liedje dan… Oh Denneboom‘ (2014-12-20) en ‘Olifantje in het bos‘ (2013-02-07) het meest bekeken, dus mijn (Chloé) zangkunsten zijn jullie pas later gaan waarderen.

Maar, 1000 = 1000 en daar zijn wij super trots op! 1.000 verhalen over ons leven, allemaal op verzoek van opa en oma die op ons wilde passen, maar te ver weg wonen voor een vaste wekelijkse oppasdag. De oplossing? Veel foto’s maken en elke dag opsturen. Maar weet je hoeveel werk dat is? Is het dan niet makkelijker om gewoon een blog te maken? Nou, nee, maar wel leuker!

Het is 2.379 dagen sinds de geboorte van Chloé, ook wel 6 jaar, 6 maanden en 22 dagen. Net geen 342,5 weken en bijna 79 maanden.
805 dagen later, totaal 1592 dagen geleden, kwam Sylvain er bij. En in al die tijd hebben we dus 1.000 blogs gemaakt.
Dat is net geen 3 per week, zo’n 12,5 per maand. Wow, dat is een reality-blog, nee een real-life-blog, het is een echt gaaf overzicht van ons leven in tekst, beeld, geluid en video. Om specifiek te zijn: 1.045 video’s om precies te zijn, 20 zelf gezongen liedjes, een goede selectie van 14.910 foto’s uit een totaal van 28.373 foto’s beschikbaar en een ontelbaar aantal woorden. Dit is pas een familieblog, een dagboek, een mooi overzicht van onze mooie leventjes. En niet voor niets, naast dat wij er van genieten, en onze familie met plezier meekijkt, hebben wij heel wat volgers.
De grootste groep (40.44%) is tussen de 25 en 44 jaar oud en zo’n 43% is terugkomende bezoeker. Opvallend is dat onze bezoekers bestaat uit ruim 77% mannen.

In totaal hebben jullie zo’n 70.000 keer pagina’s gekeken, gelukkig in toenemende mate. En het wordt ook echt gelezen, want een bezoek duurt gemiddeld 2 minuut en 20 seconde per pagina en de bezoeken komen uit 132 landen, waarvan 61,22% uit Nederland.

Van alle pagina’s, dus ook die van papa en mama, scoren wij het hoogst. De top 5:

  • www.delcour.nl
  • www.delcour.n/kids
  • www.delcour.nl/vlogs-chloe
  • www.delcour.nl/chloe
  • www.delcour.nl/sylvain

En het minst bekeken is… ‘Raad het lied – overzicht‘ (2017-07-31). Maar dat is logisch, want het raad-spelletje is in de dagen voor het overzicht uitgezonden en gespeeld op Facebook, en daar was het onwijs populair. Voor de mensen die niet hebben meegespeeld, leuk om alsnog mee te doen!

Er zijn 583 comments geplaatst (en goedgekeurd, spam is weg). Eigenlijk hadden we op meer gehoopt, maar we zien dat als papa een blog op Facebook zet dat jullie daar een duimpje geven en niet ook nog in de blog willen reageren.
De meeste comments zijn geplaatst door Oma Coby, ruim bovenaan de top 5:

  • Oma Coby (480 comments)
  • Caroline (9 comments)
  • Carla (6 comments)
  • Arie / Tanja / Tilly (5 comments)
  • Cindy (4 comments)

 

Dank voor de moeite en de lieve woorden. Wij zullen ze nog vaak nalezen en van genieten!

De blog van Chloé met de meeste comments is ‘Gebroken arm‘ (2015-09-18) waarmee jullie toch aangeven dat het geen leedvermaak maar interesse is.
De blog van Sylvain met de meeste comments is ‘En toen… was ik er al‘ (2013-06-28) toch wel het meest bijzondere moment uit mijn leven.

 

Maar… op de vraag welke blogs wijzelf het leukst vinden kunnen we er wel 1.000 noemen. Een overzicht van wat bij ons als eerste boven kwam in de vorm van een top 20 gerangschikt op datum. Maar… ook de overige 98% is leuk om te lezen!

En zo kunnen we nog wel even doorgaan hoor… Maar kijk zelf maar naar de site, er is genoeg te zien.

Dank voor jullie tijd, bezoeken, steun, opmerkingen, medewerking en aandacht!
Vergeet niet dat dit pas de eerste 1.000 zijn, er komen er nog veel meer!
Maar eerst…

Liefs,

Chloé & Sylvain