Toen ik klein was, ging ik al snel spelen met de oudere kinderen, zoals de vriendin van mijn zus of met een van de vele lieve moeders en vaders uit mijn klas… Vandaag was ik eens de ‘grootste’, want vandaag mocht Jonathan voor het eerst een playdate en wel bij mij!

Gelukkig vond hij het, net als ik, niet zo heel spannend en hadden we er zo veel zin in dat wij al voor dat onze papa’s of zus het door hadden buiten de poort bij het zebrapad. “Papa, opschieten!” Ok, we kregen allebei nog even op ons kop dat we zelf al naar straat waren gelopen, maar hé we staken niet over en hebben keurig staan wachten.

Eenmaal veilig in de gordels gingen we naar ons huis in Zoetermeer.
Even plassen, want wij zijn wc-buddies, handenwassen en dan natuurlijk wat drinken voordat we naar boven gingen om mijn kamer te laten zien.

Bovenop de kast staat een aquarium, waar wij wel meer van willen zien. Tja, als het dichtstbijzijnde stopcontact eindigt op de rand van de badkamer vinden wij het allang goed…

kijk nou toch wat een leuke visjes!

En beneden hebben ze ook nog eendjes, het lijkt wel een dierentuin hier, leuk joh!

Buiten is er niet alleen een trampoline, alleen bij het ‘er op komen’ stuiter ik zo snel heen en weer, dat ik met een salto op m’n kop de trampoline weer verlaat bij de ingang… Jonathan kon er niet eens op komen, ik vloog gewoon weg. Niet echt pijn, maar wel geschrokken dat de rits nog niet dicht was.
Even bijkomen… Gelukkig is er even verder op ook nog een speeltuin. Tja, het is mooi weer, dus there we go!
Lekker samen draaien…

Samen glijden van de glijbaan.

En ja, samen is echt samen…

Daarna bijna romantisch lief op de spinnenweb-schommel.

 

Ja, die vinden we echt leuk!

 

En zeker lief dat zus Chloé ons zo lief wilt duwen.

 

En dan natuurlijk ook nog even op de gewone schommel. Deze keer duwt Sylvain wel…

Als we thuis komen en we hebben nog even, dan gaan we snel weer op de trampoline, even onze laatste energie er uit voordat de papa van Jonathan hem weer op komt halen en meeneemt.

Het was super gezellig man, moeten we vaker doen. Tot snel weer op school, ik ga eerst even met oma op vakantie, maar zie je snel!

Alle foto’s staan hier onder om lekker na te genieten.