Yes, vandaag is het mijn beurt! Papa komt vandaag kijken hoe ik het doe in de klas én ik krijg mijn rapport. Spannend!

Niet al te vroeg naar school vandaag, want eigenlijk begint het observeren pas om 09:00 uur. Nadat we door de regen binnen zijn gekomen gaat papa mee naar de klas. Maar… we mogen natuurlijk niet naar binnen, want eerst moet ik mijn jas ophangen en mijn buitenschoenen verruilen voor mijn binnenschoenen. En wat denk je? Papa staat er bij en kijkt er naar. Hij steekt geen poot uit. Tja, zo leer ik wel de betekenis van het woord ‘observeren’.

Goed, na deze harde les gaan ik vol enthousiasme naar binnen en aan de bak. Zelf starten zoals altijd, lekker veel verschillende werkjes doen, eigenlijk een gewone leuke en leerzame dag.

Nou, weet je wat, ik neem je even kort mee, daarna mijn rapport, want daar ben ik super trots op!

Eerst maar eens mijn fijn motoriek oefenen op het spijkerbord.

Omdat ik graag alles wil laten zien, ga ik ook even buiten werken. Haha, papa staat te bibberen, maar ja, hij wil toch observeren?
Eierschillen in de vijzel pletten zodat de kip ze weer kan eten.

Maar alleen schilletjes is natuurlijk niet lekker, dus ook wat groente er bij, lekkere paprika. Ook deze moet klein, want zij heeft maar een kleine snavel.

Daarna weer naar binnen. Tijd voor een nieuw lesje. En ik ben al bij het cijfer ‘2’. De één was makkelijk, dus maar eens zien of dit ook lukt.
En ja hoor, ik kan het, kijk maar!

Na alle inzet tijd voor een lekker bord pasta, nou ik heb 3x opgeschept, zo lekker.

De rest van de kinderen uit de klas zijn al lang klaar, maar ja, die eten echt minder dan ik.

Gezellig hoor jongens en meisjes, ik eet gewoon verder hoor.

En dan hier… dames en heren… mijn rapport… tadaaaaaaa.

 

#mooihè?