Yes, vandaag is het eindelijk zover… Afzwemmen.

Het was even zweten, want de lessen van gister heb ik gemist omdat ik ziek was. In de nacht van vrijdag op zaterdag meermaals alles ondergespuugd, en zelfs zaterdag ochtend nog moeten overgeven… Maar het is van belang om weer scherp te zijn, want vandaag om 15:30 was het zover… Mijn afzwemmen.
Ik heb er zo lang naar toegeleefd en zo hard voor gewerkt, dat wil ik niet missen!

Scherp als het maar kan, sta ik dus klaar… Sylvain met papa en mama natuurlijk langs de kant en deze keer ook opa en oma er bij, leuk hoor!

Het is lastig omschrijven wat ik allemaal gedaan heb. Natuurlijk schoolslag, borstcrawl, rugcrawl, potlood-sprong, duiken door het gat, drijven op de buik, drijven op de rug, watertrappelen, kleren aan, kleren uit… Maar ja, zo leuk is dat niet in tekst. Weet je wat, ik neem  je door de beelden heen, veel leuker!

En het leukste is, dat ik niet alleen was, samen met nog veel meer kids gingen we als groep. Eigenlijk boeit dat niet zo, behalve dat in die groep ook mijn vriendin Elize meedeed. Hoe leuk is het om dit samen met haar te kunnen doen, bedankt! #BFF

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma06

Genoeg foto’s, lets go!
Mark, een van de twee eigenaren van zwemschool Zero2Hero, vertelt wat wij gaan doen. Echt zenuwachtig ben ik niet, maar het moet wel lukken… Gezonde spanning zal ik maar zeggen.

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma08

En dan hop! Het bad in.

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma11

 

Kijk nou, mijn trouw publiek… (papa is er ook hoor, maar die maakt de foto).

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma13

Eerst maar eens een stukje op de buik.

 

Even op m’n rug…

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma14

Dan kleertjes uit en verder in badpak.

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma30

There we go again.

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma38

En dan… de duik. Het spannendste onderdeel, maar wel die waar ik het beste in ben. Kijk zelf maar.

 

En dan nog even borstcrawl en rugcrawl… Maar eerst een potloodsprong.

 

Kijk nou, zelfs in het bad komen we elkaar tegen, het gaat goed Elize, nog even volhouden hoor!

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma45

Even dobberen… best leuk, het gaat vanzelf.

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma56

En dan, oh, dan is het al weer afgelopen.
Wat heb ik nou in m’n hand? Euh? He! M’n diploma! Woehoe!
En de letter ‘A’ in mijn ‘hero, nu alleen ‘B’ en ‘C’ nog.

Daar komt ie!

Nog een keer vanuit een andere hoek?

 

Tadaaa!

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma66

En wie is er het trotst op mij? Precies mijn grootste fan, liefste broertje en beste vriend: Sylvain. Leuk dat je er was man! xxx

2016-10-30-chloe-afzwemmen-voor-a-diploma63

En van opa en oma een echte medaille, mijn eerste… Een echte bronze zwem-medaille. Dank jullie wel!</