Mensen vragen mij wel eens wat ik nou eigenlijk allemaal doe op school…

Nou, papa was vroeg, de klas was open, ik kan wel even, heel even dan, wat laten zien… Let goed op!

Maar eerst… eerst wil ik even mijn gevoel uiten. Gister waren papa en mama naar de ouderavond en was Marit bij ons. Het was zó leuk dat ik haar vanmorgen aan het zoeken was… Toen papa zei dat ze achter onze achtertuin woonde ben ik gaan kijken, maar zelfs met roepen en kloppen reageerde ze niet… phè.

 

Maar goed, dan nu… de werkjes die ik doe:

Kijk, aan deze kant liggen dienbladen met werkjes die je al snel kan doen zonder hulp.

2016-08-30 Sylvain laat wat werkjes zien op Casa1

Hier onder liggen bijvoorbeeld puzzels, die zijn leuk joh!

2016-08-30 Sylvain laat wat werkjes zien op Casa2

Hier is de schoonmaakhoek.

2016-08-30 Sylvain laat wat werkjes zien op Casa3

Ja, in zo’n bak kan je je eigen bord en beker afwassen. Dat is trouwens leuk om te doen hoor!

2016-08-30 Sylvain laat wat werkjes zien op Casa4

En als we deze kant op lopen… he, zus, leuk dat je er bent… dan gaan we naar de volgende werkjes. Maar dat laat ik vrijdag zien, want dan is het lesjesdag, want dan mag het eigenlijk pas.

2016-08-30 Sylvain laat wat werkjes zien op Casa5

Achter me is de binnentuin, met kippen, kuikens, konijnen, soms cavia’s en heel veel leuke werkjes met hout, plantjes, bloemen, etc.

2016-08-30 Sylvain laat wat werkjes zien op Casa6

En vandaag heb ik in het atelier, dat naast ons lokaal zit, dit gemaakt. Het is een close-up van de zon, ik zit in de klas Sun, dus ik vond het wel leuk. Later ga ik misschien kijken wanneer die is ontstaan, voorlopig is mijn zon van vandaag. Oh, die rijstwafel in je mond, ik hoor het je vragen, die heb ik gehad net, dan gaan we tenminste niet met een lege maag naar huis. Leuk he, het is net thuis hier op Casa.

2016-08-30 Sylvain laat wat werkjes zien op Casa8