Zus is natuurlijk al groot en oud, ik hoef nog niet elke dag naar school.

Ook al hoef ik er maar drie, ik ga er al vier. Maar… eerlijk is eerlijk. Eigenlijk zou ik drie lange dagen gaan, maar papa en mama hebben het nou zo geregeld dat wij beiden twee lange en drie korte dagen kunnen. Ik blijf dus met twee lange en twee korte dagen even veel uur op school, maar verdeeld over vier dagen. Lekker makkelijk voor papa (scheelt onnodig extra rijden), ik heb het lekker verdeeld en kan zo meer ochtenden op school zitten en minder in de middag-opvang. En voor Chloé scheelt het ook een middag, die heeft nu ook in plaats van drie maar twee lange dagen. Een win-win-win-win, en daar houden we van.

Maar goed, daar ging het hier niet over.
Als Chloé dus goed en wel op school is begonnen, lopen wij lekker naar huis. En zie eens wat ik allemaal kan tijdens het lopen in de regen.

En nee, ik ben niet Kenny van Southpark!

 

Lekker de hele ochtend met papa gespeeld, tot ik (letterlijk) van mijn stoel viel… Ik was al moe (papa is nu eenmaal vermoeiend), waardoor ik het bij het troosten en knuffelen niet meer hield… zzzzzzzz