Vandaag is het eindelijk zo ver, mijn eerste echte en officiële kennismaking met Casa, juf Marjorie. Ik ben gelijk enthousiast!

Al met al natuurlijk best wel spannend. Ik ben er al vaak geweest, ken al veel juffen en ben zelfs al eens wezen spelen bij een aanstaand klasgenootje (Sanna, het zusje van Isabel, vriendin van mijn zus), maar ja… het is nu wel echt en deze klas ken ik nog niet en juf Marjorie ken ik ook nog niet en…. en… en… tja, ik moet het wel nog even doen!

Eerst maar eens even wat moed in ‘drinken’ bij de Sligro. Die appeltaart hoef ik niet, maar slagroom geeft me moed!

2016-06-10 Sylvain mee naar Sligro1

En ik sta er natuurlijk niet alleen voor he, papa en mama zijn er, ik word er zelfs (heel Montessori (not) naartoe gedragen). En ik weet dat Chloé er ook nog is, dus als papa en mama dan toch gaan staan praten met juf, dan heb ik lekker altijd nog professionele begeleiding, want Chloé doet Casa voor haar beroep.

2016-06-10 Sylvain voor het eerst op Casa0

Casa and me… for the coming 9 years… I can’t wait!

2016-06-10 Sylvain voor het eerst naar Casa (kennismaken)3

En dan… de kennismaking. Stiekem toch wel spannend hoor, ik kan echt niet meer verbergen.

2016-06-10 Sylvain voor het eerst op Casa05

Nou, net als vanmorgen, gewoon stevig de pas er in en naar binnen.

En dan… euh, waar moet ik heen? Normaal kan ik na een handje weer omdraaien en dan terug… Mama!

2016-06-10 Sylvain voor het eerst op Casa06

En/of juf! Oh, gelukkig, daar zijn jullie!

2016-06-10 Sylvain voor het eerst op Casa09

Schoenen uit, en voor deze keer op m’n sokken.

2016-06-10 Sylvain voor het eerst op Casa10

Ai, het is wel echt groot hoor hier… Waar ligt alles toch? Juf Marjorie laat het me gelukkig heel rustig zien.

2016-06-10 Sylvain voor het eerst op Casa11

Poeh he, het is een end lopen hoor.

2016-06-10 Sylvain voor het eerst op Casa14

Gelukkig mogen we even zitten om te kijken wat er allemaal is.

 

2016-06-10 Sylvain voor het eerst op Casa16

Wat een hoop werkjes…

Dit is ook leuk! En handig al je zo’n slimme zus hebt, die kan het allemaal uitleggen, handig hoor!