Vandaag een papadag met…

Papa natuurlijk, duh.

Dat betekent over het algemeen een dag met een hoop lol en gekke-geit.

Er gaat niets boven mama pesten als ik tanden moet poetsen… Lekker zo gaan zitten dat ze niet boos kan worden en ook niet kan poetsen. En ach, die hap uit het meubelstuk, het meubel was toch al stuk, anders had het wel meubelheel geheten toch?

2016-05-25 Sylvain eet een meubelstuk op

Nadat ik heb toegegeven, schoenen aan en dan sis (zo noem ik mijn lieve grote zus) naar Kaas (zo noem ik Casa) brengen.
En dat staat altijd in het teken van… mij…

 

Nadat Chloé veilig is achtergelaten, gaan papa en ik naar de Etos, want het is nattedoekesmania (ze noemen het zelf de waanzinnige woensdag). Billeveegdoekjes inslaan dus. Mijn ouders hopen dat ze niet meer nodig zijn binnenkort, maar ik ben van plan om ze allemaal aan mijn mooie kontje te besteden.

Buiten nog even lekker genieten van mij en nog even met mijn handen in mijn zak de schuifdeur open en dicht blazen.

2016-05-25 Sylvain met papa shoppen8

#toocutetobetrue

2016-05-25 Sylvain met papa shoppen1

Zo’n lekker ventje zou je toch willen houden? In een potje op sterk water zetten?
Weet je trouwens hoe dat er uit zou zien?
Vanmorgen nog een poging tot verbeelding gedaan:

2016-05-25 Sylvain past in de ballenbak