Vanaf mijn geboorte wordt mij bijgebracht: samen-delen-samen-spelen, dat geldt dan toch niet alleen voor mij?

Als we op een eerlijke en goede manier kunnen samenwerken als kinderen onder het zojuist genoemde motto, waarom kunnen grote mensen dat dan niet ook? Zo moeilijk is het toch niet om eerlijk met elkaar om te gaan? In welke maatschappij wil je anders dat ik opgroei?

Mijn zus zegt dat we ook samenwerken met andere landen in Europa, Noord Amerika, Zuid Amerika, Azië, Afrika, Oceanië, op Antarctica en zelfs de Noordpool. Volgens mij heeft ze gelijk… Een beetje raar om dan tegen een eerlijke samenwerking te zijn in een land als Oekraïne toch?

Mijn antwoord op de vraag: “Bent u voor of tegen de wet tot goedkeuring van de associatieovereenkomst tussen de Europese Unie en Oekraïne?”

Mijn naam is Sylvain Yip Man Delcour en ik keur dit spotje goed, evenals mijn wettelijke vertegenwoordigers ‘mama’ en ‘papa’.