Wat is dat nou voor titel van een blog zeg?

Op zich een heel logische, als je weet wat er allemaal gebeurd is.

Vanmorgen zijn we naar Casa gegaan, Chloé naar school en Sylvain mee brengen. Het was erg leuk om met de poppenwagen langs te gaan, zo leuk dat papa en Sylvain met de poppenwagen naar de Jumbo zijn geweest.

Een mooie wandeling…

2016-03-10 Sylvain met poppenwagen5

En na dit vermaak was het natuurlijk alleen maar logisch om het nog een stapje verder te nemen en Chloé samen op te halen op een loopfiets. Nou ja… ik op de loopfiets en papa natuurlijk gewoon te voet.

 

Maar… nu komt het! Je mag op Casa school niet alleen met een poppenwagen naar binnen, maar ook met een loopfiets.

Lekker vroeg op het schoolplein werd papa gevraagd om even wat bankjes te tillen en mocht ik dus mee naar binnen. Na lekker in de hal rond gefietst te hebben, zag ik een groep kinderen met daartussen Chloé. Nou, met een loopfiets kan je daar makkelijk zo’n groep kinderen opsplitsen en bij je zus komen… Even een dikke knuffel en een brok in de keel van papa en een juf en meester en dan hop naar buiten verder fietsen en mensen laten glimlachen. Met of zonder poppenwagen of loopfiets die glimlach komt er toch wel.

2016-03-10 Sylvain met loopfiets naar Casa2

 

Reden voor de grote zus om die kleine met de cute-factor even lekker de school te laten zien (of de school hem te laten zien). Naast Earth, waar ik in zit, zijn er nog twee klassen. Eén ervan heeft hij al eens gezien, dus vandaag was het de beurt aan Sun.
Leuk om te zien, zeker als we op de terugweg nog even langs de klassen van de ‘grote’ kinderen gaan en daar Gaya en Alex zien, oude bekende en nog steeds super goede vrienden!

2016-03-10 Sylvain met loopfiets naar Casa5