Zo, daar is ie dan… Mijn eerste eigen telefoon.

Ik ben al ruim 4,5 jaar oud, en ik lees al een aardig eindje weg. En omdat ik deze week al een aantal Whats’app berichtjes heb gestuurd op de telefoon van papa, vonden mijn ouders dat het tijd was dat ik mijn eigen iPhone kreeg.
Geheel met simkaart, wifi en wat Apps heb ik vandaag officieel mijn eigen telefoon in gebruik genomen.

Wil je me bellen of What’sappen, hier is mijn nummer: 06-datgaiknatuurlijknietzeggenhier

Wil je mijn nummer echt hebben, mail dan maar (chloe@delcour.nl, dan geeft papa namens mij antwoord).

Hoe dan ook, ik ben er super blij mee!

2016-01-17 Chloe heeft eindelijk haar eigen iPhone2

Maar nu niet meer storen!

2016-01-17 Chloe heeft eindelijk haar eigen iPhone4

Haha, grapje…

2016-01-17 Chloe heeft eindelijk haar eigen iPhone5

Zo en nu het fotoalbum vullen, lachen!

2016-01-17 Chloe heeft eindelijk haar eigen iPhone7

En zelfs de volgende ochtend laat ik hem met alle liefde aan Sylvain zien. Hij is wel een beetje jaloers, dus hij mag er ook even op spelen… Maar ik denk dat als hij kan lezen en schrijven hij er vast ook een krijgt!

2016-01-18 Choe's eerste dag op iPhone3

Hij mag er zelfs even mee spelen.

2016-01-18 Choe's eerste dag op iPhone2

Zo, nu opa en oma appen over mijn nieuw aanwinst. En ja, dat doe ik helemaal zelf, want dat was de reden van het krijgen, omdat ik mee kan doen in de chatgroep van WhatsApp.