Wat een dag weer op Casa…

Eigenlijk een gewone lesdag, maar omdat papa langs komt omdat hij een intake gesprek heeft voor Sylvain, ja die komt ook hier op school, word ik lekker vroeg opgehaald.

Best zielig voor Sylvain overigens dat het eigenlijk zijn blog is, maar dat het toch weer om mij gaat.

Tja, that is life!
Anyway, de dag begon al leuk, want vandaag heb ik mijn eerste eigen (100% zelf gemaakte) App verstuurd naar papa. Met mijn splinter nieuwe telefoon had ik mijn nichtjes al wat gestuurd, maar nu was papa aan de beurt. Kijk maar:

2016-01-19 Chloe stuurt eerste App naar papa

Maar goed, het ging over een bijzondere dag. Papa was zo vroeg klaar met het intake gesprek (mama had een afspraak, anders was zij er natuurlijk ook bij) dat hij om tien vóór vijf mij al kwam halen. Goede tijd om stiekem even papa wat lesjes te geven.

Vandaag een nieuw werkje gedaan met het telraam, maar dit werkje is veel leuker om te laten zien!

2016-01-19 Chloe geeft even snel een lesje1

En na rekenen komt taal, even een boekje lezen dus.

2016-01-19 Chloe geeft even snel een lesje6

2016-01-19 Chloe geeft even snel een lesje7