Hoe vaak ga jij naar de notaris?

Ik niet zo vaak, maar als ik papa moet geloven…

Iets meer dan een maand geleden allemaal verhalen van Chloé die mee mocht naar de notaris om papa’s handtekening echt te maken.
Raar, want papa is toch al echt? En wat hij tekent dan toch ook?

Daarom alleen maar nieuwsgieriger geworden naar wat ze dan doen bij de notaris. Chloé was immers al eens eerder geweest, namelijk op 1 augustus 2011. Ik weet het niet meer, want volgens mij was ik er toen nog niet, maar daar heeft ze waargenomen dat als papa en mama er niet meer zijn echt alles van Chloé en mij is….

Maar goed, ik dwaal af.
Vandaag mocht ik dus met papa mee om weer zijn handtekening echt te laten maken.

2015-08-06 Sylvain bij de notaris3

Nou, zeg dat was spannend…. not.

Een grote ruimte met allemaal oude meubels en schilderijen met vlekken verf enzo.

Wel leuk dat ik even achter het grote bureau mocht zitten en met de sleutel van de lade spelen, maar toen ik lekker bezig was, moest papa een tekening maken. Na één vlugge kras is hij al klaar, geeft het papiertje terug en we moeten nog heel even wachten.
De mevrouw komt terug, geeft hij een papiertje (haar tekening denk ik) en klaar is het al weer.

Poeh hoor, dat kan ik toch ook!

Het is dat deze notaris (Van Loenen & De Groot uit Zoetermeer) dit gratis doen (tussen 09:00 en 11:00), lief he!