Met super grote dank aan m’n nicht Michelle eindelijk (ook) een Knorretje in m’n bed.

Al jaren lang nu zeur ik bij m’n ouders de oren van de kop, trek ik Knorretje uit de handen van m’n grote zus. En vooral de laatste twee jaren probeer ik in toenemende mate aan te geven dat ik de knuffels in m’n bed niet leuk vind en die van m’n zus des te meer.

Eindelijk is aan mijn levenswerk gehoor gegeven. En de oplossing moet notabene komen van mijn oudste lieve nicht Michelle. Zij heeft een Teigetje en had ook al een Knorretje. Deze ligt al bijna deze hele eeuw in de kast en is nu ten prooi gevallen aan mijn knuffelwarme liefde.

Ik ben er in ieder geval heel blij mee, ik hoop dat Michelle hem niet te er mist, maar mocht ze op bezoek willen komen, Michelle je bent altijd welkom!

Hier wat foto’s om te laten zien dat ik heel blij ben en voor jou om je Knorretje te kunnen zien waar en wanneer je maar wilt.

2015-07-17 Sylvain krijgt Knorretje van Michelle5