Tja, met mijn goddelijke lichaam…

Willen ze graag weten hoe het toch kan dat ik er zo goed uit zie.
Dus maar weer op de twee-maandelijkse controle bij Dr. Stam in het Langeland Ziekenhuis (dependance Parkzoom).

Deze keer:

6,355 kg

68,4 cm

41 cm hoofdomtrek

Ik draai goed rond (duh).
Beetje jammer dat ik nog niet kan zitten, mijn armen ontspan als hij me aan mijn oksels optilt (duh) en ik aangemerkt word als lui.

Dat is toch triest, ben ik relaxed en geniet ik, is het weer niet goed.

En.. ik heb geen ei-hoofd, ik lijkt op mijn vader en zus (aldus de arts). Nou, lekker bezoek zeg!

Alles gelukkig goed.

Ik moet de fysio gaan uitleggen hoe hij/zij van mij kan leren te bewegen, een logopedist uitleggen hoe hij/zij kleintjes kan uitleggen te leren praten, dieetist uitleggen welke voeding voor mijn leeftijd het beste is. Alsof ik al niet genoeg te doen heb! Rara, waarom ben ik in de tussentijd lui? Dat noemen ze ontspanning!

APK-info zie onder.

2014-04-25 Sylvain APK bij Dr. Stam13