Ondanks het barre weer met sneeuwstorm en al, was het vandaag de dag van de professionele foto-shoot.

En als echt model klaag je niet over vroeg op staan, een lange rit naar Hilversum en door bar en boos weer heen komen, nee dan heb je lol in de studio van Ilona Hartensveld in Hilversum. (voor de liefhebber: www.familiefotografie.nl)

In een heel grote en hele mooie studio heb ik me ruim anderhalf uur vermaakt. Lekker rennen, springen, gillen, liggen, staan, vallen, gek doen, drinken, wijzen, naar de zon kijken, lachen naar een grote toeter, omkleden en het leukste van allemaal… Ik mocht af en toe op het knopje duwen en telkens wanneer ik dat deed, flitste de hele kamer, gaaf joh!

Om te laten zien hoe groot het was heeft papa een paar foto’s gemaakt met zijn iPhone.

Deze eerste is zonder inzoomen…

De anderen over de sessie verdeeld, al dan niet ingezoomd.

Ja, ik weet wat je je afvraagt… Waar zijn die foto’s dan? Nou, dat weet ik ook niet, ik denk dat ze heel langzaam dat grote zwarte ding met die toeter uitkomen, want Ilona zei dat ze pas volgende week komen. Maar, hierbij beloofd, ze komen online, gewoon omdat het kan!

Papa zegt dat we ze wel bewerkt krijgen, dus dat ze heel mooi gemaakt gaan worden… Nou, nu is het nog spannender!!!

Het is overigens heel vermoeiend om model te zijn, het is dat het m’n roeping is, ben bang dat het toch nog hard werken wordt voor me.

Ik viel dan ook direct toen ik mijn autostoel aanraakte in slaap. Gelukkig mocht ik m’n slaapje (inclusief eten) doen bij opa en oma, want die wonen vlak bij deze studio.

De foto’s komen binnenkort, beloofd!