Dat had Antonio Meucci (de eigenlijke uitvinder van de telefoon, en dus niet Alexander Graham Bell) zo’n 140 jaar geleden niet gedacht, dat ooit iemand van 17 maanden haar eerste telefoongesprek zou voeren. Laat staan dat hij kon dromen van het feit dat het vastgelegd werd door een apple waarmee je niet alleen kan bellen, maar ook video’s mee kan maken.

En hier het bewijs. Ik, helemaal zelfstandig in gesprek met tante Sally. En, als je goed luistert, is het gelijk ook m’n eerste verkoopgesprek. Maar goed dat colportage ook geldt bij verkopen via de telefoon, want ik dacht dat ik een ei zou krijgen, maar ze wil er nu een van me hebben… Tijd voor een rechtbijstandverzekering. Papa en mama zaten me uit te lachen, maar schoonmaken, ijsberen, bellen en lopen is best moeilijk tegelijk, zeker als je ook nog een verkoopgesprek hebt. Dat ik dan af en toe op m’n gat val, is niet om te lachen!