Ai ai ai ai, wat gaaf! Een pakketje uit Mexico!

Toen mijn papa nog in Tilburg studeerde heeft hij iemand leren kennen, zo vertelde hij, die stage had gelopen in het buitenland. Omdat papa dat ook wilde heeft hij contact gezocht met ene Rudi. Rudi is later naar Mexico gegaan en daar getrouwd met Karina. Samen hebben zij Samuel en van hen heb ik een echt Mexicaans super grote rups gehad een een mooie kaart.
2011-09-04 Chloe met rups3

Nu de rups gewassen is heb ik er vanmorgen uitvoerig mee zitten spelen, want hij is erg gaaf! Nu Mexico dus toegevoegd aan spullen die direct voor mij zijn gekocht en gebracht of opgestuurd… Hawai, Suriname, België (zelf gehaald), Canada, Hong Kong en weet ik waar allemaal leuk spul vandaan komt!

Ik ben in ieder geval zeer blij met m’n nieuwe aanwinst en wil het graag met jullie delen.

Overigens kan ik al sinds een week mezelf heen en weer rollen, dus ik kan de wereld vanaf m’n buik bekijken en vanaf m’n rug, leuk die afwisseling!

Nou, ik zal jullie niet langer in spanning houden, hier wat meer foto’s!

Rudi, Laroma em Samuel, dank voor dit mooie cadeau!