Mijn eerste echte vakantie…

Ondanks dat ik al wel in België geweest ben en wat dagjes uit heb mogen meemaken, is dit m’n eerste echte vakantie.

2011-08-09 Chloe in Duitsland15

Het was te warm in Shanghai, te veel autorijden in IJsland en te kind-onvriendelijk in Spanje, dat we naar Duitsland geweest zijn.

9 dagen en 7 nachten in Winterberg, Sauerland, Duitsland.

Gezellig met m’n ouders een volgepakte auto in en rijden maar… Het duurde en duurde maar en ik zag steeds het zelfde, maar toen we met een tussenstop er eenmaal waren, was het toch echt wel even anders.

Papa en mama konden niet achter hun laptops zitten, want er was geen internet, en moesten dus lekker met mij op stap. En dat heb ik geweten. Ik ben overal en nergens mee naar toegetrokken, uit eten geweest, gezwommen, gewandeld, geshopt, gereden, gevaren, etc. etc.

Erg leuk en gaaf, veel te veel om allemaal op te noemen of om foto’s te laten zien.

Daarom geen foto’s, maar een video. Gemaakt door papa en mama en zelf gemonteerd door papa. Weinig te zien van Duitsland, omdat m’n ouders mij leuker vonden :)

Ach, kijk zelf maar!

Nou, vooruit, toch ook de foto’s maar dan.