Hoe het ooit begon…

Het begon allemaal op 21 juli 2010 na een mooie, warme en lange dag op Venice Beach in Los Angeles, Californië, USA, tijdens een drie-weekse rondreis van Annie en Miguel langs de west kust van Amerika. Ergens die avond heb ik het baan-record verbeterd en was ik de eerste van het hele peloton, waardoor ik nu in mama’s buik aan het groeien ben.

beach

Het duurde echter tot 5 augustus voordat de aanstaande ouders ‘eindelijk’ doorhadden dat ik al was begonnen met groeien. Maar zo te horen waren ze er erg blij mee.

2010-08-05 zwanger
Nog even lastig om stil te houden, maar al snel wisten ze het zeker en riepen ze m’n aanstaande familie bijeen.
Leuk om al die reacties te horen, ik ben benieuwd hoe ze in het echt zijn.

Mijn eerste foto!

Pas na 10 weken werd ik voor het eerst pas echt gespot. Mijn eerste foto is dan ook van 17 september 2010 en toont mij in een uiterst comfortabele positie. Hoofd rechts, beentjes links, lekker omhoog kijkend.
Op 5 oktober lag ik weer net zo lekker (maar dan gespiegeld) op het moment dat er een close-up gemaakt werd van mijn hoofd.
Maar, de mooiste foto van 2010 is die van 26 november, bij mijn 20 weken echo. Vanaf deze dag ben ik officieel ook een meisje. Deze foto laat ik liever niet zien, maar de verloskundige en mijn ouders weten het zeker!

Mysterie blijft het voor mijn ouders hoe het kan dat Tijgertje aan m’n voet zit. Wellicht kan ik dit vertellen als ik op of rond 12 april 2011 ter wereld kom.

tijgertje-300x153

Uiteindelijk ben ik op 15 april geboren, maar meer daarover in mijn volgende blog…