Af en toe laten we zien wat we allemaal doen. Dan mogen papa’s en mama’s en zelfs opa’s en oma’s komen kijken in de klas.

Sterker nog, dan mogen wij onze papa’s en mama’s lesjes geven, zodat zij ook snappen hoe het moet.

Vandaag eindelijk weer zo’n dag. Papa komt langs en moet zich in een uur delen over twee klassen.
Deze keer begint hij in Sun. Maar voor we aan de slag gaan… gister heb ik een super mooi herfst werkje gemaakt. Deze moet eigenlijk nog opgehangen worden, maar ik kon niet meer wachten en heb deze meegenomen.
Had vandaag ook bezichtigd kunnen worden en daarom ook voor jullie:

Maar dan nu echt het begin van lesjesdag…

Letters lezen is nog best lastig, ik wil het dan ook niet laten zien, maar het materiaal is wel heel mooi he? En ik kan het (de eerste drie) toch ook al op volgorde zetten, ook goed toch?

Maar nu, dames en heren, iets heel bijzonders!
Ik heb een werkje dat ik geblinddoekt ga uitvoeren voor u…
Het gaat om het verplaatsen van twee verschillende steentjes/schelpjes en dat kan ik zelfs met mijn ogen volledig afgeplakt.Tadaaaa!

Ondertussen vanuit de andere kant van de klas komt er een foto binnen. Ja… wij zijn nooit veilig, social media is overal!

Onverstoord gaan we door. Een lastige maar zeer leuke puzzel. Blokken in verschillende maten en kleuren in de doos terug stoppen.

Peanuts!

Dan een grotere uitdaging. Het gekleurde stapelspel.
Nou, mijn motoriek is ook niet wat het geweest is… het was prut, maar behoort inmiddels tot een van de beste van de wereld. Kijk zelf maar eens hoe netjes dit gaat.

En het is nog leuk ook.

Weet je wat zo leuk is?
Je kan ze omblazen!