Ondanks de Koninklijke tegenvaller van 3 september (zie blog), heb ik er, dankzij het antwoord van Mark Rutte, nog vertrouwen in dat het goed komt. Ik heb geleerd dat ‘de aanhouder wint’ en dat ik het dus bij een tegenvaller niet moet laten zitten.

Vanmorgen lekker fris wakker geworden en met zoveel energie, dat ik een ingeving kreeg.
Ik wil zo graag een foto van Maxim naast die van Mark Rutte hangen, dat ik het gewoon nog eens probeer. De aanhouder wint heb ik geleerd, en nu is het tijd om het geleerde in praktijk te brengen.

Ik weet dat ze het leest en wat terugstuurt, een foto terug sturen moet dan lukken toch?
En weet je wat ik doe? Ik stuur gewoon een foto van mij naar haar, dan moet ze wel vind je niet?
Het is een oudere foto, namelijk van 24 augustus, waarop ik met papa en Sylvain in de hitte heb staan wachten op Mark Rutte en Maxima, maar we ze niet gezien hebben omdat het te lang duurde en te heet was. Wel een Koninklijk momentje voor mij geweest:

2016-08-24-chloe-is-koningin1

Nu Maxima deze foto heeft, begrijp je dat mijn verwachtingen hoog gespannen zijn.
Gister was ze nog in Zoetermeer, maar ik mocht niet mee, het was niet voor mij helaas…

Maar goed, met alleen een foto van mij kom je er niet. Natuurlijk moet er een brief bij die ook nog eens in een enveloppe gaat.

Here we go (again)… En omdat jullie de stappen al kennen, deze keer in de blog alleen de samenvatting, alle foto’s natuurlijk onderin.

Mooi schrijven… en natuurlijk zorgen dat mijn ontbijt niet op de brief komt. Maar omdat ik een meisje ben, kan ik best twee dingen tegelijk. Zie ook op de achtergrond hoe inspirerend mijn werk is. Sylvain is ook gelijk een brief aan het schrijven en vouwt hem zelf op. Maar, eerlijk is eerlijk, het moet gezegd, hij kreeg nog wel hulp van papa, ik niet!

2016-09-30-chloe-schrijft-nog-een-brief-aan-maxima2

 

Even goed nadenken wat ook al weer het adres was, en dan ook de enveloppe schrijven.

2016-09-30-chloe-schrijft-nog-een-brief-aan-maxima4

 

Tadaa!

2016-09-30-chloe-schrijft-nog-een-brief-aan-maxima7

 

Ai, ai… de enveloppe net dichtgeplakt en dan bega ik een Rutte; ik vergeet gewoon de foto in de enveloppe te doen. Nou, ja, dat kan de beste natuurlijk overkomen… Snel weer open en dan maar met prinsessenplakband dichtmaken, toch best toepasselijk?

2016-09-30-chloe-schrijft-nog-een-brief-aan-maxima8

Dan snel naar school, want achter onze school (je ziet op de achtergond het lokaal van Sylvain) staat een brievenbus. Brief rechts, dat weet ik nog, even kijken en hoppa, klaar is Chloé.

2016-09-30-chloe-schrijft-nog-een-brief-aan-maxima11

 

Wil je de brief lezen? Komt ie:

2016-09-30-chloe-schrijft-nog-een-brief-aan-maxima6

 

En nu alles op een rij: