En niet alleen die van mij, ook die van jou!

Als ooit iemand mij nog bang of verlegen noemt, moet deze blog nog maar eens goed bekijken.

Nadat we in een halloween-winkel enge dingen hebben bekeken, in navolging op de super enge en leuke halloween-optocht in Zoetermeer gister avond, was er een trommelbandje in het centrum van Den Haag. Daar reed net een ambulance voorbij (op het fietspad in het centrum), waardoor ik niet kon zwaaien naar deze redders. Erg balen!

Maar gelukkig liep daar net politie voorbij die ik gewoon even een handje wilde geven. Gewoon, gewoon omdat het kan.

2015-10-31 Chloe dankt haar beste vriend1
Geen geleuter over verlegenheid, ik heb het gewoon zelf gedaan, omdat ik dat wilde. Ok, Sylvain is ook een held die heeft ook een box mogen geven, maar dat was na mij en hij zat bij papa in z’n arm.

BFF, dank en hulde voor alle agenten!

xxx

Chloé

2015-10-31 Chloe dankt haar beste vriend2