Jong geleerd is oud gedaan.

Ook al weet ik niet precies wat de inhoud is, de les met mensen omgaan is al leuk genoeg.

Vandaag help ik papa en het vaderland. Flyeren is iets als het uitdelen van foldertjes, ballonnen en winkelwagenmuntjes.

Eerst maar eens goed helpen met het klaarzetten van een tas met spullen, dan hup de kou in (en het was koud zeg) om mensen dingen te geven en mee te praten (nou, papa en anderen hoor, ik ben van de facilitatie).

Twee jaar geleden heb ik het ook gedaan, toen waren de mesnen wel vriendelijker hoor. Deze keer pakte ze van mij niet eens alles aan, sommige waren ronduit lomp en een mevrouw vond het nodig om zo boos op papa te worden dat ik moest huilen. Hij is maar gestopt om met haar te praten, dat hebben anderen even genomen, want ik wil papa niet zo zien hoor. Wat een werk moet hij hebben, bah… Ik denk dat ik maar goed op school ga opletten, zodat ik niet zo word als die mevrouw en ook niet de baan van papa hoef te doen. Tja, wie geen zin heeft in gedoe, moet z’n best doen op school, dat zeggen papa en mama altijd…

Eerder mocht ik op de foto met Fred Teeven, Charlie Aptroot en nog veel meer belangrijke mensen, vandaag mocht ik op de foto met Tamara Venrooy-van Ark.

Het is dat ik niet mag stemmen woensdag, anders zou ik het wel weten!