Wow, wat gaat de tijd hard als je lol hebt!

En daarom gaat de tijd zo hard.

En hoe gaaf is het dat je vroeg in de ochtend tussen papa en mama in op bed een super groot cadeau mag uitpakken.

En dan heb ik het nog niet eens over de rest van de dag.

Toen ik naar beneden ging heb ik genoten van alle slingers. En… en… en… toen zijn we ook nog naar de Jumbo geweest (altijd weer een belevenis) en… en… en… toen kwam ook nog Kung kung (opa), Pho pho (oma), Dai Jiema (grote tante), Dai Jiechung (grote oom), Jiema (tante), Jiechung (oom), Michelle (nichtje), Caitlin (nichtje), Elisa (nichtje) en Oscar (neefje) en… en… en… die hebben gezongen en ik heb cadeau’s gehad en nog meer cadeau’s gehad en… en… en… speciaal voor mij gemaakt door Dai Jiema een heel grote Zandkasteel-taart met Sasa, Toto en Koning Koos, en… en… en… de hele dag opgebleven en… en… en… lekker patat gegeten bij de BBQ en.. en… en… pfff wat een leuke dag! Ik kon alleen maar genieten…

Wow, wanneer ben ik weer jarig?

Nou eerst snel mijn cadeau uitpakken, bekijken en in elkaar zetten, daarna volgen nog wat filmpjes en natuurlijk de rest van de foto’s.

Spannend!!! Wat zal het zijn?

mijn-verjaardag3

Woehoeoe Duplo!!

mijn-verjaardag7

Gelijk even bouwen…

mijn-verjaardag11

Hebben jullie trouwens mijn taart gezien?

Speciaal voor mij gemaakt, door mijn eigen Dai Jiema! Dank je wel!!!

mijn-verjaardag16