Omdat papa en mama op vakantie zouden gaan naar Istanbul, mocht ik van donderdag tot maandag avond bij opa en oma logeren…

Ik schrijf bewust ‘zouden gaan’ omdat ze niet gingen.

Logisch dat ik dus ook niet ging logeren, maar… dat wilde ik opa en oma niet aandoen, en m’n ouders vonden wel dat ondanks dat mama ziek was, ze wanneer ze zich wat beter voelde toch even naar België zijn gegaan.

En zo heb ik dus lekker van donderdag ochtend tot zondag ochtend zonder papa en mama doorgebracht, maar wel heerlijk genoten van een leuke, lange logeerpartij bij opa en oma.

We hebben zo veel leuke dingen gedaan, het is niet op te noemen, maar naast lekker eten, spelen, was draaien, in bad gaan, wandelen, slapen, overgeven (ook even ziek geweest), dansen, opruimen, zingen, heb ik nog veel meer gedaan…

En ik blijf het leuk vinden om af en toe in de spiegel te kijken en niet onverdienstig zal ik maar zeggen:

Dank jewel lieve opa en oma! Ik kom zeker nog eens logeren!