Opa en oma vonden het tijd om alle Delcour’s eens lekker mee te nemen naar Drenthe.
Centerparcs Huttenheugte.

Echt leuk en gezellig!

Lekker met de hele familie op stap.
Na een lange rit op vrijdag middag, kwamen we aan bij ons huisje. Naast het huisje voor oom Pascal en tante Dunja, natuurlijk met nichtje Aelinn en neefje Kiaran. En daarnaast dus Opa en Oma.

Eenmaal aangekomen zijn we even bij Opa en Oma in de tuin gaan zitten en spelen. Gelijk een cadeau gekregen, een super grote bal!
Hierdoor kon ik gelijk laten zien dat ik eigenlijk al wel zonder hulp kon lopen, maar had wel moeite met de oneffenheid van de tuin door al die eendenpoepjes.

Van Opa en Oma:

Even later kwamen oom en tante ook aan en konden we allemaal onze huisjes inrichten.
Omdat ik als eerste naar bed ging en wij de beste tuin hadden voor de BBQ hebben we bij ons thuis, in de tuin dan, gebarbecued.
Heerlijk geslapen en ik begreep de volgende ochtend dat de rest dat ook gedaan had.

Lekker langzaam opstaan en even spelen voor de hele familie weer langs kwam om in onze tuin weer lekker te ontbijten.
Opa en Oma hadden allerlei lekkere hapjes, broodjes en drank geregeld, zodat we heerlijk uitgebreid konden ontbijten.

Na het ontbijt met z’n allen in de auto (twee dan hoor, anders was het zo druk) om een klein stukje te rijden naar de grootste Hunebed van Nederland.
Natuurlijk eerst een glaasje sap en het leuke museum. Het was wat vermoeiend, dus door de film en een deel van het museum ben ik heen geslapen, maar toen we bij die grote steen kwamen was ik wakker om te klimmen en op de foto te gaan.
Een bijzondere en leuke ervaring!

Dan lekker naar huis en klaarmaken om te zwemmen. Deze keer geen foto’s van het zwembad, maar dat had zeker de moeite waard geweest. Allerlei verschillende grote baden in een mooie omgeving… En, dit zwembad was binnen! Weer eens wat anders ;o)

Zeer, zeer vermoeiend naar huis en als een blok geslapen. Het eten van die avond heb ik niet echt meegekregen, maar mijn ouders hebben lekker met de rest in ‘de Dome’ gegeten. Gelukkig heb ik dat de andere dagen ook nog kunnen zien en proeven. En maar goed ook, want de patat was erg lekker, maar ze hadden ook spaghetti, frikandellen en nog meer lekkernij!

Zondag een heerlijke dag gehad in de dierentuin. En ik heb er al een paar gezien (in verschillende landen), maar ik moet zeggen, deze was wel erg goed hoor! Een heel mooie tuin, een super mooie vlindertuin, veel leuke dieren in een goede omgeving, mooi weer en natuurlijk met de hele familie. Echt heerlijk van genoten. En maar een klein stukje van de tuin liggen slapen, want ik wilde natuurlijk alles zien. Die avond weer vroeg ingestort, een win-win voor iedereen, want ik kon slapen en zij lekker eten…

En dan heb ik het nog niet eens gehad over het aantal speeltuinen die we hebben gezien… Super!

Hier onder alle foto’s om een leuk beeld te geven van een fantastisch weekend, waarvan we, naar zeggen, volgend jaar weer gevolg aan gaan geven!

Ik heb er nu al zin in!