“Jemig wat word jij snel groot”, een zin die ik dagelijks hoor.
Of dat leuk is of niet ben ik nog niet achter, maar ik doe m’n best om alle dingen om me heen te leren en te begrijpen, zo veel leuke dingen.

Hier wat voorbeelden…

Ook al drink ik al een tijd uit een glas met een rietje, mijn ouders vonden het knap dat ik al vanaf 14 juli 2012 zelf m’n beker kan vasthouden en uit een rietje drinken. Tja, blij om niets zou ik zeggen, maar toch leuk om te laten zien!

En ondertussen loop ik ook al even.
Eigenlijk al maanden, maar nu ik het ook zonder een handje vast te houden kan… Toch maar een op de blog. Los voor het eerst begin juli 2012, maar het vastleggen daarvan bleek lastig. Telkens als ik klaar was met lopen en even wilde rusten stonden m’n ouders pas klaar. Hierbij enkele kleine voorbeelden van net-wel-net-niet te laat geschoten beelden.

En mijn aller laatste keer lopen met behulp van Nijntje. Deze wagen gaat terug naar oom Pascal en tante Dunja, omdat zij binnenkort een nichtje voor mij krijgen die hier weer gebruik van moet maken… Bedankt voor het lenen en leren lopen!

 

 

 

 

Maar kijk maar! 19 juli is het m’n vader gelukt om mij te filmen… eindelijk na 19 dagen loslopen… pffff

 

 

 

En niet knap, maar wel leuk, zelf op de glijbaan. Papa kon me niet vasthouden en filmen tegelijk en ik vond het toch nog te eng om zelf los te laten, maar lekker toch een filmpje.