Wat een super-vakantie zeg. Heerlijk met papa en mama naar Portugal geweest. 12 dagen lang in een 5-sterren hotel in Olhao en elke dag wat leuks doen, laat naar bed en allerlei lekkere dingen eten (vooral veel patat).

Ik heb zo veel meegemaakt, dat het bijna niet te vertellen is, dus om de foto’s heen zal ik wat vertellen, wat ik allemaal het mogen meemaken.

Oh, en schroom niet het in twee keer te bekijken, het zijn 352 foto’s met begeleidend schrijven, maar allemaal de moeite waard!

Veel lees- en kijkplezier!

liefs, Chloé

——

Voor we vertrekken moet ik natuurlijk even inspecteren of alles wel helemaal goed leeg is, want we moeten efficient inpakken, ik wil elke dag schone kleren en minimaal 5 luiers!

De reis blijkt toch aardig vermoeiend. We vlogen pas om 20:00 uur, 1 uur na mijn bedtijd. Maar het is me toch gelukt om de hele reis wakker te blijven. Een vliegreis van 2 uur en 45 minuten en met wat wachten en het huren van de auto ben ik rond 12:00 uur Nederlandse tijd in de huurauto toch maar in slaap gestort… Mijn rode wangen en zelfs rode kin verraden mijn enorme vermoeidheid, maar niet voor niets, want ik heb alles gezien, leuk gespeeld en ben wel mooi in Portugal!

Rode wangen van het reizen of niet, nu het verslag van onze super vakantie, en dat is ons vliegtuig.

Here we go! Wheels off in 10 minutes!

Lekker bij mama op schoot. Maar na het opstijgen en voor het landen had ik wel een eigen stoel!

Kon ik tenminste lekker klimmen en de hele vlucht met de achterbuurvrouw spelen :o)

En nu is het zwembadtijd!

Kijk, daar is het zwembad… beneden, bijna recht onder het balkon!

Mooi he? Mijn eerste palmboom. En die palmboom is ook mooi toch?

De zon is aardig sterk, tijd dus om naast factor 50 ook m’n ogen te beschermen. Stoer he?

In de ochtend een heerlijk ontbijt met allerlei lekkere hapjes en zelfs champagne, maar voor mij ook yoghurt, melk, enz. enz.

Nog even mijn stuurkunsten laten zien en daarna lekker eten.

Kijk, dit is de zichthoek van mijn ouders tijdens het eten… Op de achtergrond een door het licht lastig waar te nemen zee.

En ik zie het heel anders… Als ik over de iPad met Bumba heen kijk, kan ik m’n ouders zien… Maar omdat ik die de hele dag al zie, heb ik tijdens het eten toch echt liever Bumba! Lekker genieten van die gekke clown.

En het hele plaatje op een foto, mama en papa’s eten en ik die lekker naar Bumba kijk. Mooie tijd in Portugal!

<