Omdat papa en mama naar een bruiloft gaan, mag ik weer een dagje bij opa René en omaCoby logeren. End dat vind ik leuk. Deze keer komen ook mijn nichtje Aelinn en neefje Kiaran. Zij komen ook logeren. Nu maar hopen dat opa en oma genoeg bedjes voor ons hebben, zodat we allemaal kunnen slapen.

Eerst ga ik met papa en mama mee naar de tandarts, en dan brengen ze me naar Hilversum.

Opa en oma zijn heel blij me te zien en ze hebben een lekker bedje voor me en ook nog een speelplaats in de huiskamer. Heel gezellig hoor, kan ik bij hen spelen. Vinden ze volgens mij leuk, want ze blijven maar kijken; dus ga ik maar met lachen.
Ze weten precies wanneer ik wil eten; dat is wel heel fijn.
Als Oom Pascal, Aelinn en Kiaran er zijn, is het voor mij tijd om in bad te gaan. Pfff, wat een drukte! Oma houdt me vast en de rest van de familie staat er omheen. Als ik mijn fles heb gehad van Oom Pascal ben ik blij als ik in bed lig!

‘s-Nachts krijg ik een fles van oma, zelfs opa komt nog even kijken, ook al is het heeeel vroeg.
Als ik lekker lig te spelen, zegt oma dat we naar buiten gaan. Leuk in de wagen, het zonnetje schijnt en de parasol gaat op omdat ik anders niets kan zien.
Toen ik dacht dat we thuis waren, waren we opeens bij een andere opa… Overopa, zegt oma. Hoeveel opa’s heb ik dan wel niet?
Ach, zij vinden het ook heel leuk om me te zien en ik mag bij hem en overoma Roelie op schoot zitten. Lachen dus, want ik heb het erg naar mijn zin.

Na mijn fruithapje ga toch maar weer slapen, want ik ben best moe. Maar dan wil ik weer spelen hoor! Het liefst weer met opa en oma.

Voordat papa en mama komen ga ik toch nog even naar bed. Ze hebben me beloofd om op te komen halen, kan niet wachten tot ik ze weer zie!
Maar, als het mag… wil ik graag vaker logeren bij opa en oma.