Zo, dat gaat allemaal snel.

Vandaag al weer voor de derde keer naar het Consultatiebureau.
De eerste keer viel mee, daarna krijg ik alsmaar prikken.

Vandaag ook weer.
Vanmorgen vroeg naar de crèche, gezellig beetje muziek luisteren en verwend worden (ik ben niet alleen de jongste, maar ook de mooiste en de zoetste, dus iedereen wil even graag bij mij zijn), word ik na een uur al weer opgehaald door m’n vader.
Moesten we weer naar het Consultatiebureau…

Nou, lekker is dat, ik sliep bijna en was halverwege een fles die ik graag verdeelde over de dag, want ik had even genoeg van al die melk.

Hop in de auto en gaan!

Kleding uitgetrokken in een hokje.

2011-07-07 Chloe bij consultatiebureau3

Daarna gelijk luier uit en op een plank liggen… Of ik even stil wilde liggen…

5200 rond! Nou zeg, dat is raar, vorige keer toen ik er lag (d.d.08-06-11) was het nog 4660 en de eerste keer (d.d. 12-05-11) 4060, terwijl ik bij m’n geboorte 3350 gram woog. Gaat lekker dus! Ik moet op m’n figuur gaan letten… Zucht. Weer langer aan het shake-dieet waar ik al m’n hele leven aan zit.

2011-07-07 Chloe bij consultatiebureau2

Lijnen helpt dus niets!

Daarna gelijk in de sjoelbak… Kijken hoe lang ik ben.

2011-07-07 Chloe bij consultatiebureau1

Gelukkig gaat het ook in de lengte zitten, want ik ben nu al 59,5 cm en dat is afgerond toch al 60cm groot!
Dat gaat trouwens ook hard, want waar ik bij geboorte geschat werd op 50cm, was ik de eerste meting 54cm end e tweede meting 57cm.

Voor de echt geïnteresseerde de uitslagen van mijn hoofdomvang: bij de eerste meting 36,7, de tweede 38,2 en vandaag al weer 39,2…

Ik spring binnenkort uit elkaar als ik zo doorga. Mijn voorspelling volgens de kinderarts was dat ik 1,72 wordt, maar als ik het goed heb en dit exrapoleer, dan ben ik met m’n 18de verjaardag 5 meter en 99 centimeter… Dan ben ik bijna net zo groot als die vriend van m’n vader ene Sander… Slik!

Omdat ik zo zat te malen over mijn gewicht en lengte (het wordt ook lastig met zo’n lengte, want dan is m’n hoofd nu al te zwaar (F = M x A) en valt ie er af…
Nachtmerrie!!) heeft de arts maar gelijk een spuit in allebei m’n benen gestopt. AU!
Dat heb ik haar even laten weten! Wat een verschrikkelijk gemeen mens zeg!

Gelukkig nam m’n vader me snel weer mee naar het aankleedkussen en kon ik in m’n kleren weer gewoon doen, want eigenlijk valt het allemaal best mee. Maar ze moet natuurlijk wel leren dat met mij niet te sollen valt! Ik ben niet gek!

En nog geen 15 minuten later ben ik weer heerlijk weggedoezeld met een fles warme melk in de armen van m’n juf in het Kiwinest.

Heerlijk!

En zo zie je, als kind maak je een hoop mee, stress is niet iets dat alleen voor volwassenen is, mijn dag is ook heftig, tijd voor een heerlijk middagdutje!

Weltruste!