Vandaag ben ik precies 3 maanden oud!

Oud he?

Intussen heb ik al heel wat mee mogen maken, gezien en gedaan. Mijn kleding komt van over de hele wereld, direct uit China, Hawaï, Suriname (zie foto) en natuurlijk mijn befaamde nieuwe pakje van Nike. (ik heb overigens nog een paar, maar die zijn nog iets te groot)

Vandaag was het I love SU (Suriname) dag.

2011-07-15 Chloe I love SU4

(onder nog meer foto’s)

Speciaal voor m’n drie maanden had papa (het was weer papadag) een vol programma.

Eerst vroeg op en eruit om naar de dermatoloog te gaan. Deze aardige meneer in een witte jas wilde even naar mijn hoofd kijken en kwam tot de conclusie dat het een ‘weeffout’ was, een “Naevus sebaceus” ofwel een moedervlek. Niets ernstigs dus!

Daarna even de stad in, papa moest wat halen maar de winkel was dicht, dus hebben we samen maar een tijd bij D-reizen geweest om te zien waar we met z’n 3en heen kunnen. Het lijkt er op alsof we naar Spanje of Duitsland gaan, want mijn signaal van niet te lang willen autorijden is gelukkig door m’n ouders gehoord.

Daarna dus even de stad in, maar ik heb even lekker liggen slapen hoor, het duurde zo lang, het leek wel alsof mama er bij was ;o)

Toen terug naar huis, verschonen, even liggen en even rusten.
Het was weer zulk mooi weer, door Oma Coby gemaakte jas was weer niet nodig, dat ik lekker samen met papa ben gaan wandelen. Nou, papa is gaan wandelen en hij heeft mij keurig voortgeduwd. Ik ben heerlijk weggedut.

2011-07-15 Chloe I love SU maar val in slaap

Toen we thuis kwamen kwam ineens m’n nichtjes langs om met me te spelen en voor me te zorgen.
Vlak daarna nog een vriend van m’n vader, gevolgd door m’n oom en tante.

Gezellige boel! Lekker met iedereen gespeeld, waarna m’n nichtjes me eten hebben gegeven, lief!

2011-07-15 Chloe met hulp van nichtjes

Toen m’n oom met me aan het spelen was, kwam mama al weer thuis.

2011-07-15 Chloe met hulp van oom

Samen met oom, tante, nichtje, nichtje, papa en mama gegeten en de avond vermaakt, waarna ik heerlijk in slaap ben gevallen…

Weer een hele mooie dag, een mooie vulling voor de viering van mijn eerste kwartaal op deze aarde.