Het kon natuurlijk niet lang uitblijven. Mijn ouders die me gebruiken voor reclame.
Iedereen verwachtte al dat ik vanaf dag 1 ingezet zou gaan worden voor het maken van reclame voor Anniething® (zie www.anniething.com) of Firm in Enterprise™ (zie www.firminenterprise.nl), maar niets is minder waar.

Ik heb nog helemaal geen opzichtige reclame gemaakt. Het concept van m’n geboortekaartjes komt wel van Anniething® vandaan, maar het is ook zo’n leuk bedrijf met zulke leuke ideeen… Stom natuurlijk om daar geen gebruik van te maken.

Mijn adviseur (toevallig van Firm in Enterprise™) adviseerde me niet te opzichtig reclame te maken voor bedrijven, maar soms moet er een uitzondering komen…

Gister had m’n vader een erg leuk gesprek bij Michael Page, een bedrijf dat hem zeker snel gaat plaatsen bij een groot bedrijf. Omdat zij op de hoogte waren van mijn komst op deze wereld waren ze zo attent om mij een cadeau te geven.
Geheel in stijl zoals de bedrijven Anniething® en Firm in Enterprise ook doen als iemand in de relatiekring een dochter of zoon krijgt volgt er dan een passend cadeau. En op dat cadeau hoort natuurlijk iets heel belangrijks te staan.

Deze keer was het dus anders om en met zeer veel genoegen heb ik het aangenomen en gedragen en zal ik het (zolang ik het pas) blijven dragen.
Een zeer mooi en van goede kwaliteit rompertje met een mooi geborduurde tekst.

Erg leuk!
Ik wil Meneer Page dan ook hartelijk bedanken en in het bijzonder twee van zijn collega’s, namelijk Annemaria en Mechteld.

Met trots presenteer ik dan ook graag wat foto’s van hoe goed zo iets moois mij staat!

Dank u meneer Page!

Nou, nog een paar foto’s dan…